Monday, October 17, 2011

Conferinta Judeteana a PC a fost amanata

Duminica era programata Conferinta Judeteana de dare de seama a PC Tulcea. "Dar am hotarat sa o amanam. Agenda partidului este incarcata: conducerea partidului a convocat la Brasov, in 21 octombrie, o sedinta a Biroului Politic National", a anuntat Pata.
Proaspatul presedinte executiv a vorbit d... espre ultima intalnire dintre conservatori si liberali: "Ne-am intalnit cu partenerii nostri din cadrul ACD ca sa conturam o strategie si sa fixam termene pentru initierea sondajelor cu privire la viitorii candidati ACD pentru primarii. Totodata, am stabilit si cateva directii de actiune pentru alegerile din municipiu, respectiv modul de constituire a listei de candidati pentru Consiliul Local Tulcea (CLT)". In acest scop din urma, Valentin Spiru a adaugat ca membrii ACD au convenit asupra propunerilor de criterii de preselectie a candidatilor de candidati pentru CLT. Pentru o eficienta electorala crescuta, municipiul va fi zonat.
Conservatorii tulceni s-au reactivat dupa vacante, un prim castig organizatoric fiind constituirea Organizatiei PC Slava Cercheza.
Pana-n martie, vor avea loc alegeri pentru presedinte executiv, pana la finele anului, pentru presedintia Organizatiei Judetene de Femei, iar in ianuarie, pentru presedintia Organizatiei Municipale.
Tinta PC pentru CLT este ca "macar doi dintre candidatii USL care vor ajunge consilieri municipali sa fie conservatori" (Pata), cu mentiunea ca triaje premergatoare se fac si in ACD, si in USD, cata vreme ponderea pe lista este egala.

No comments:

Post a Comment