Friday, October 7, 2011

Primaria Tulcea amana lucrarile pentru anul electoral

Reabiltarea zonei Trei Fantani, anuntata cu mare emfaza la inceputul anului, va fi una dintre realizarile de anul viitor, o luna fiind insuficienta pentru a realiza aceasta lucrare. Reabilitarea strazii Isaccei, pentru care s-a aprobat bugetul pe 5 septembrie, va ramane, de asemenea, pentru 2012, pa... na la 1 noiembrie fiind imposibil sa se realizeze intreaga lucrare.
Trotuarele amenajate acum 2-3 ani si distruse de ultimele ierni vor ramane, de asemenea, nerefacute, pentru ca nici pentru asta nu mai este timp, in conditiile in care lucrarile nici macar n-au inceput. Sunt alte lucrari pe care firmele angajate le-au tergiversat pe durata mai multor luni iar acum se vad nevoite sa faca in 25 de zile ce n-au facut in 90. Lucrarile pe faleza sunt abia la inceput etc, etc.
La procentele cu care-l crediteaza sondajele, Constantin Hogea nu avea nevoie de acest mic artificiu pentru a-si spori sansele de castig. Faptul ca-l foloseste, totusi, nu denota lipsa de incredere in votul popular, ci o mentalitate paguboasa, de care este extrem de greu sa ne dezbaram ca natie. Daca, insa, nu se pot face lucrari decat in anii electorali, probabil ca cel mai bine ar fi, pentru a-i pune la munca pe lenesi, sa avem alegeri in fiecare an.

No comments:

Post a Comment