Monday, November 28, 2011

Consilier local cu datorii la caldura!

Printre datornicii notificati de Energoterm SA, se numara si consilierul local Alexandru Busurc
Valoarea totala a debitelor inregistrate de rau-platnici este de peste 2,3 milioane lei, acestora adaugandu-li-se majorari de intarziere pentru neplata facturilor in valoare de aproape un milion de le... i "Si eu daca as fi avut datorii la caldura, nu cred ca nu as fi fost notificat de compartimentul de specialitate", a declarat directorul Energoterm, Nicusor Basca, un client al Enel, cand vine vorba de caldura.
Se pare ca notificarea trimisa consilierului local a avut darul de a-l sensibiliza pe acesta din moment ce datoria, initial contestata de acesta, ar fi fost platita la cateva zile de la notificare.
"Acelasi lucru se va intampla si cu asociatiile de proprietari care vor fi debransate de luni (azi - n.n.). Daca vor plati marti vor avea caldura. Daca nu, poate ca vor sta in frig o saptamana, doua, cine stie, poate pana anul viitor", a mai declarat Nicusor Basca.
De vineri, un numar de 12 asociatii de proprietari, cu cele mai mari si mai vechi datorii, nu
vor mai primi caldura de la Energoterm, aceasta fiind o masura de "sensibilizare" a proprietarilor de apartamente sa isi achite datoriile la asociatii pentru caldura.

No comments:

Post a Comment