Tuesday, November 1, 2011

De duminica, Corneliu Chistruga e candidatul USL la Primaria Tulcea

De alaltaieri, dupa Adunarea Generala a Organizatiei Municipale a Partidului National LIberal, a devenit public faptul ca profesorul Corneliu - Petre Chistruga este candidatul Uniunii Social Liberale la Primaria Municipiului.
Faptul a fost punctat in cadrul unei conferinte comune la care au luat... parte Octavian - Marius Popa, presedintele judetean al PNL, Rodica Pata, liderul conservatorilor, Dan Draniceanu, presedintele social - democratilor din municipiu, Octavian Motoc, vicepresedinte judetean al liberalilor, si, bineinteles, candidatul la functia de primar al municipiului.
Vorbitorii au informat opinia publica in legatura cu calendarul comun. Astfel, cele doua entitati ale USL - ACD si PSD - vor elabora pana la finalul anului listele comune (pentru Consiliul Local Tulcea si, respectiv, pentru Consiliul Judetean), candidatii fiind dispusi in ordine alfabetica. Reprezentantii celor trei partide au aratat ca negocierile politice pentru aceste liste unice sunt avansate si ca fiecare parte manifesta intelepciune in procesul de colaborare.
Chistruga a spus ca municipiul are nevoie de o noua viziune administrativa, care sa asigure transparenta maxima in activitatea primariei si a structurilor subordonate, precizand ca are convingerea ca USL va obtine majoritatea in Consiliul Local Tulcea.
De la 1 ianuarie 2012 va fi functionala si reteaua electorala comuna, activistii - inzestrati cu brosuri continand programele sectoriale ale USL - urmand sa prezinte electoratului oferta tuturor categoriilor socio - profesionale.

No comments:

Post a Comment