Tuesday, November 1, 2011

Evenimente rutiere de weekend. A "insistat" sa fie prins

Lucratorii Biroului Rutier l-au depistat pe I. Manolache de 47 ani din Tulcea, in timp ce conducea o autoutilitara Dacia pe str. Viticulturii din mun. Tulcea fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca I. Manolache e... ste urmarit la nivel national, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii pentru savarsirea infractiunilor de conducere fara permis si furt de autovehicul.
Ranit grav cu mopedul
Pe DJ 222C in afara loc. Bestepe, C. Nicolae de 43 ani, din loc. Plopu, in timp ce conducea mopedul marca Rich Motors, intr-o curba deosebit de periculoasa la stanga, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul si s-a rasturnat in santul din dreapta sensului de deplasare.
In urma accidentului au fost raniti atat conducatorul mopedului (ranit grav), cat si pasagerul (ranit usor).
Conducatorul mopedului nu poseda permis de conducere.
Depistati la volan sub influenta alcoolului
Politia Rutiera a desfasurat o actiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere cauzate de consumul de alcool in cadrul campaniei preventive "Alege viata". Cu aceasta ocazie au fost efectuate 116 testari alcoolscop, au fost aplicate 53 sanctiuni contraventionale in valoare de 16.930 lei si au fost retinute 8 permise de conducere.
Tot in week-end, Politia Rutiera i-a identificat si pe:
- P. Bratu din loc. Greci ,care a fost oprit in trafic pe str. 1 Decembrie din com. Greci, a fost testat rezultand 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat.
- D. Cristian de 27 ani, care a condus auto Renault Laguna pe DJ222 in Sarichioi. In urma testarii a rezultat o valoare de 0,49mg/l alcool pur in aerul expirat.
- G. Marian de 34 ani din loc. Fagarasu Nou, care a condus auto marca VW pe str. Viticulturii din mun. Tulcea, avand o concentratie alcoolica de 0.97 mg/l alcool pur in aerul expirat. Permisul conducatorului auto era in pozitia *retinut* pentru *conducere sub influenta bauturilor alcoolice*.
- I. Mihai de 52 ani din Tulcea, care a fost depistat in timp ce conducea auto marca Dacia pe str. Pacii din mun. Tulcea avand o concentratie alcoolica de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat. In toate cazurile au fost intocmite dosare penale.

No comments:

Post a Comment