Monday, November 7, 2011

Nu mai sunt tensiuni in Primaria Horia

Noul primar al comunei Horia, Petrica Golea a tinut vineri sa-si prezinte un bilant al realizarilor din sase luni de mandat. Printre acestea s-ar numara eliminarea tensiunilor din primarie, intre primar, consilieri si ceilalti angajati ("se simte o schimbare in bine"), mici lucrari cu efect asupra p... opulatiei, printre care un gard "frumos" la biserica din Floresti, un hidrofor pentru alimentarea locuintelor cu apa, un parc de joaca pentru copii la Horia ("a fost o veselie de nu s-a mai vazut la inaugurare"), modernizarea pietei din centrul de comuna ("am adus niste tarabe, am amenajat"). Primarul PDL-ist a recunoscut ca mai sunt multe lucruri de facut: o alimentare cu apa la Closca, regularizarea cursului Taitei, canalizare si drumuri si multe altele. Bineinteles, ar fi nevoie de sprijinul "conducerii" (respectiv Consiliul Judetean, respectiv Victor Tarhon)
"E o zona defavorizata, nu prea sunt investitori dar sper sa atragem niste investitori in eoliene", spune primarul Golea. Cam cate? Vreo 20.
In rest, sperante pentru solutionarea definitiv favorabila a litigiului cu concesionarea baltii, astfel incat sa aduca un venit comunitatii, printr-o concesiune comuna cu primaria din Hamcearca.

No comments:

Post a Comment