Monday, November 7, 2011

Pensionarii tulceni nu mai au chef (bani) de statiuni.

Cea mai frecventata statiune de catre tulceni a fost Lacul Sarat
Casei Judetene de Pensii Tulcea i-au fost repartizate in acest an un numar de 2404 bilete de tratament la statiunile din reteaua Ministerului Muncii sau cu care acest minister are contracte si ca de obicei, statiunile repartizate p... ensionarilor tulceni sau salariatilor cu afectiuni medicale au fost in majoritate aproape de Tulcea. Asa se face ca pentru biletele de tratament la statiunea de tratament Lacul Sarat au fost cele mai multe solicitari.
"Au fost repartizate si ultimele 53 de bilete de tratament din ultima serie a acestui an, respectiv din zile de 29 si 30 noiembrie precum si 1 si 2 decembrie astfel incat s-a ajuns la o repartitie totala pentru anul in curs de 1567 bilete de tratament", a declarat Mihaela Stanciulescu, director al Casei Judetene de Pensii Tulcea.
Conform traditiei, cele mai multe bilete din aceasta ultima serie au fost tot la Lacul Sarat, respectiv 30 de bilete din totalul celor 53.
La finalul repartizarii biletelor pentru anul in curs, aproape noua sute de bilete au ramas neutilizate poate si pentru ca pensionarii tulceni nu mai au chef de statiuni sau poate bani de cheltuit pentru sanatatea lor.

No comments:

Post a Comment