Monday, December 12, 2011

Impotrivindu-se alocarii politice a banilor pe PNDI, Deputatul pesedist Teodorescu s-a incris in audienta la ministrul Udrea

Parlamentarul tulcean Horia Teodorescu a acuzat joia trecuta, in saptamanala conferinta de presa, faptul ca niciunui primar tulcean care nu e inregimentat in Partidul Democrat Liberal nu i s-au repartizat fonduri pentru investitii pe infrastructura, anume prin Programul National pentru Dezvoltarea I... nfrastructurii (PNDI).
Deputatul Teodorescu a deschis un subiect sensibil pentru Opozitie: bugetul national de stat pentru 2012, asa cum a fost elaborat de catre guvernanti, "un buget structurat in functie de ministere care e de presupus ca vor avea contributii electorale anul urmator. Este un buget care e departe de a contine prevederi anti-criza, caci anumite ministere sunt supra-alimentate, altele - ca Educatie sau Sanatatea, cu evidente valente sociale - sunt sub-bugetate...".
La bugetul propus dezbaterilor, deputatul Colegiului tulcean
nr. IV a prezentat peste 50 de amendamente prin care propunea masuri pentru dezvoltarea unitatilor administrativ - teritoriale, indiferent de culoarea politica a primarilor.
"Dupa ce am solicitat doamnei ministru Elena Udrea o audienta, mi-a promis ca in doua saptamani, cel mult, ne intalnim la biroul sau de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului ca sa incercam sa rezolvam problemele semnalate de mine in ceea ce priveste maniera de acordare a finantarii, prin PNDI, pe criterii politice a proiectelor", a declarat Horia Teodorescu.

No comments:

Post a Comment