Tuesday, January 10, 2012

15%, tinta electorala a PP - DD Tulcea

Potrivit ultimelor sondajelor executate, PP - DD Tulcea ar intruni intre 8,6% si 10% din preferintele electoratului. Ceea ce, in opinia presedintelui interimar Stelian Gavrus (foto), "este foarte bine, dar nu ne multumeste, caci acest scor ni s-a *dat* prin simplul fapt ca acest partid exista".
> Din estimarile "reale si realizabile" ale activistilor, filiala judeteana a PP - DD poate obtine 15% in acest an electoral. Pentru un partid care nu rupe gura targului prin personalitati cooptate, votul uninominal ar putea deveni un handicap, insa sustinatorii lui Dan Diaconescu poarta discutii cu membri marcanti ai altor partide, dupa cum sunt convinsi ca vor atrage simpatii din randul marii multimi a nehotaratilor. Fara principalii factori de imagine, alesi locali si parlamentari, Partidul Poporului - Dan Diaconescu mizeaza si pe votantii pe care-i vor pierde pana la alegeri si USL, si PDL.
Cat despre munca organizatorica, "asteptam Congresul Partidului Poporului - Dan Diaconescu, ce va avea loc la Bucuresti pe data de 21 ianuarie a.c. Preconizam ca de la jumatatea lunii februarie sa organizam alegeri in organizatiile teritoriale, sperand sa le finalizam - cu conferinta judeteana de alegeri - pe la sfarsitul lunii martie", a precizat Liviu Dauceanu, secretarul general judetean.
In faza de preschimbare a carnetelor, PP - DD Tulcea are la zi evidenta membrilor: 1.100 in judet, 421 in municipiu (la acestia adaugandu-se de curand 250 sositi de la UNPR), "membri mai vechi cu adeziuni reconfirmate, nu facem ca la *intrecerea socialista*".

No comments:

Post a Comment