Wednesday, December 21, 2011

Evrica, un proiect european la Colegiul Brad Segal

Proiectul are trei domenii (cursuri Educatie pentru Viata de Familie, activitati in scoala si activitati in afara scolii) si face parte din programul operational sectorial pentru dezvoltarea resurselor umane. Tulcea face parte din cele 15 judete unde se implementeaza acest proiect.
Prima activit... ate din cadrul proiectului a constituit cursul EVF care s-a desfasurat in perioada 16 - 18 decembrie 2011 la Colegiul "Brad Segal" Tulcea. Au participat 25 de elevi din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a de la noua licee si grupuri scolare: Colegiul Brad Segal, Colegiul Dobrogean Spiru C Haret, Liceul Teoretic Grigore Moisil, Colegiul Economic Delta Dunarii, Gr. Sc. Dimitrie Cantemir Babadag, Colegiul Tehnic Henry Coanda, Colegiul Agricol Nicolae Cornateanu, Grupul Scolar Anghel Saligny, Grupul Scolar Constantin Bratescu Isaccea.
"Elevii au fost foarte incantati atat de continut, cat mai ales de metodele de lucru folosite de formatori. Cursul si-a propus sa formeze la tineri abilitati de viata prin informatii cu privire la sanatatea reproducerii si a familiei
incurajandu-se comportamentul responsabil al elevilor. Activitatile din proiect vor continua pe semestrul II prin organizarea altor cursuri si a altor tipuri de activitati prevazute in proiect. O contributie importanta la organizarea in bune conditii a cursului au avut-o prof. Irina Filipescu, director si prof. Ion Zamfir, coordonator educativ la Colegiul Brad Segal", a declarat prof. Viorica Petre, coordonator judetean al proiectului Evrica.

No comments:

Post a Comment