Wednesday, November 30, 2011

Daca vremea nu are sensibilitati politice, USL consuma sondajele pentru primarii pana la finele anului

Reprezentantii judeteni ai Uniunii Social Liberale au anuntat de mai mult timp ca au convenit criteriile in baza carora vor fi desemnati candidatii comuni pentru primariile conduse in prezent de alti politicieni decat cei ai PSD sau PNL. Au fost executate sondaje comune in mai mult de jumatate din... cele 27 de astfel de unitati administrativ - teritoriale, dintre care una apartine CRLR, una e a PRM, patru sunt sub dominatia PNG-CD, iar restul sunt stapanite de primari PDL.
Vointa celor din USL este ca pana la finalul anului sa fie intreprinse sondaje in restul judetului, cum tot pana atunci sa fie definitivate si listele comune pentru Consiliul Local Tulcea, respectiv pentru Consiliul Judetean. "Doar capriciile vremii ne pot face sa *impingem* sine die acest interval de referinta, 15 - 20 decembrie", a precizat Claudiu Boangiu, purtatorul de cuvant al Filialei Teritoriale a Partidului National Liberal.
Conferinta de presa de alaltaieri a fost prilej pentru ca liderul Organizatiei Municipale a PNL, totodata si candidat USL la Primaria Municipiului, Corneliu Chistruga, si Octavian Motoc, vicepresedinte al Filialei Teritoriale a PNL, sa adreseze tulcenilor urari cu ocazia marii sarbatori religioase de azi, a Sfantului Andrei, Apostolul romanilor, si pentru marea sarbatoare laica de maine, a Marii Uniri.
De altfel, din delegatia care azi va reprezenta USL Tulcea la Cluj ("... cuibul coruptiei PDL-ului", dupa Motoc), unde se va lansa "Programul pentru Justitie", fac parte Rodica Pata, fruntasul conservatorilor tulceni, Corneliu Chistruga si Octavian Motoc.

No comments:

Post a Comment