Wednesday, November 30, 2011

I s-a tras moartea de la o capra

Neintelegerea de la vanzarea/cumpararea animalului a starnit nervii proprietarului care i-a aplicat o palma cumparatoarei, de la palma aceasta a facut o criza de hipertensiune arteriala si a decedat. Ion Enache, cel care a lovit femeia, este cercetat in stare de libertate pentru comiterea infractiu... nii de lovituri cauzatoare de moarte.
O palma mortala. Duminica dimineata, o famile de romi s-a deplasat la o stana din Visterna de unde, de la un cioban, a cumparat o capra. Pe drum, romii s-au intalnit cu seful ciobanului care si-a revendicat capra ca fiind a lui, drept care si-a transbordat animalul in caruta lui ceea ce a produs nemultumirea romilor cumparatori. Deranjat ca femeia vocifera in romani, Enache i-a tras o palma peste fata, apoi cu totii s-au intors la stana. De la palma, femeii i s-a facut rau si a cazut din caruta. A fost chemata ambulanta dar era prea tarziu ca medicii sa mai poata face ceva. Femeia decedase.
S-a constatat doar ca din cauza loviturii aplicate, victima a facut o criza de hipertensiune arteriala care i-a fost fatala. Ion Enache a fost retinut de procurori, dar instanta a respins propunerea de arestare preventiva.

No comments:

Post a Comment